Tervetuloa galleria sivuillemme

Klikkaamalla kuvia oikeasta laidasta vaihtuu seuraava kuva

Paluu etusivulle

As Oy Koivukoskenkatu 17
​Tässä kohteessa teimme  kaupunki kerrostalon perusteellisen pihansaneeraus urakan. Uusimme sadevesi- ja salaoja järjestelmän. Korjasimme jätevesiviemäriä ja rakensimme piha-alueen rakennekerrokset kokonaan uudelleen. Uudet istutukset, asfaltointi ja laatoitusalueet sekä pihajärjestelyt saivat pihan ilmeen muuttumaan täysin.
As Oy Kajaanin Tervatörmä
Tässä kohteessa suoritimme pihateiden pohjauksia ja laatoitimme kulkuväylät. Työhön jäi vielä keväälle 2017 viimeisteltävää
Omakotitalon salaojitus. Kohteessa haastavana tekijänä yläpuolen syvyys ja kuistin alta kaivaminen ilman katon purkamista. Teimme salaojituksen, rännivesiviemäröinnin, maanpintojen laskun, laatoitukset, portaat talon päätyyn sekä uuden kuistin ovelle.
Omakotitalon pihaliittymän pohjaus.
Tärkeää on kaivaa liittymässä niin pitkälle että ajotien kerrokset tulevat esille vaikka liittymässä kulkisikin kaapeleita tai muita hidastavia tekijöitä. Tällöin liittymään ei keväällä tule routapahkaa. 
Omakotitalon salaojaremontti.
Toteutimme tässä kohteessa kellaritilojen salaojitus, ulkopuolisen kosteuseristyksen ( patolevy) sekä routaeristyksen asennuksen.
Kylmän eteisen perustukset olivat antaneet ajansaatossa periksi. nostimme kuistin ilmaan ja teimme uudet pilarit alle.
​Myöhemmin tulimme vielä muuttamaan muotoilua ja pihatietä käyttötarkoituksen muututtua. 

Paluu etusivulle

Maarakennus JanKone Oy ● Velhontie 11, 87700 Kajaani ● puh 050 60 990 ● toimisto@jankone.fi ● 27.2.2017